NORR11: een uniek en jong merk

NORR11 een uniek en jong merk, dat in 2011 is opgericht in Denemarken en een korte tijd ook Nederland heeft veroverd. Zo was de prachtige Mammoth fauteuil afgelopen zondag te zien bij het programma Weer verlief op mijn huis van VT wonen. Bij NORR11 gaat het om innoveren en klassieke design en iconische items nieuw leven te geven. Strakke, zuivere lijnen en uitstekende vakmanschap. Dit unieke merk is sinds kort ook verkrijgbaar bij Eltink Interieur.. Onze interieurspecialisten laten u graag zien alle mogelijkheden zien. Bekijk hieronder alvast een greep uit de collectie.

NY11 dining chair
De (New York) NY11 Dining Chair heeft een frame uit massief wit eiken wat met de hand vervaardigd is met een zitting van gelamineerd eiken fineer. In deze stoel is de klassieke schoolstoel terug te zien. Daarnaast is het een duurzaam en functioneel ontwerp met een tijdloze expressie, en is daarmee een echte Scandinavische Design klassieker. De NY11 serie is verkrijgbaar in eikenhout en afgewerkt in natuurlijke, zwart of donker walnoot gebeitste versies.

De stoel is ook verkrijgbaar in een editie van leer, met een zitkussen bekleed met premium leer in de kleur Jet Black. € 459,-.

Geef een reactie