De lamp aan het licht brengen!

Met deze blog komt er eindelijk licht in de duisternis. Licht is erg belangrijk ik elke woonruimte. Maar door het gigantische aanbod is er geen beginnen aan. LED-verlichting? Gloeilamp? Of toch de spaarlamp? In dit blog komen de verschillen aan bod zodat de juiste keuze straks gemaakt kan worden.

Lang leven LED!

LED-verlichting gaat al decennia mee. In de loop van tijd is er echter veel veranderd. De LED-lamp kan dimbaar worden gemaakt. Vergeleken met de halogeen of gloeilamp is de CO2-emissie minder dan 90%. Say what? Ga voor LED wanneer je zelden lampen wilt vervangen. De levensduur is stukken langer dan de concurrentie.

Tactische spaarlamp!

Dat de spaarlamp tot vijf keer langer meegaat dan de gloeilamp is geen verrassing. Maar wanneer de lamp vaak uit en aangezet wordt, zal de levensduur erg snel afnemen. Plaats hem dus never nooit in het toilet. Bijkomend voordeel: verschillende wittinten. Dus perfect voor elke woonruimte.

Raak de halogeenlamp nooit aan.

Deze lamp geeft altijd een stadion gevoel. Een seconde aan: BOOM! Vergeet niet dat deze lamp erg warm wordt. Daarom is die altijd geleverd met hittebestendig glas. Raak de lamp nooit aan, door de warmte zal er een vlek ontstaan die in het vervolg de felle zon ervaring ontneemt.

Geef een reactie